Muhtar adayı Kağba’dan iddialı vaatler

Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Pınarbaşı Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Muhtar adayı Kağba’dan iddialı vaatler
Yayınlama: 27.12.2023 16:06:26
576
A+
A-

Basın mensuplarıyla bir araya gelen muhtar adayı Kağba, mahalle muhtarlığına aday olmadan önce her görüşten insanın desteğini alarak, aday olmaya karar verdiğini belirtti. Bu süreçte büyüklerinin de desteğini aldığını ifade eden Kağba, “50 Yılı aşkın bir süredir yaşadığım, havasını solduğum kıymetli komşuluklarımızın oluştuğu Pınarbaşı mahallemize hizmeti getirmek bende adayım. Muhtar olduğum takdirde mahallemizdeki tüm öğrencilere her ay 25 bin ücretsiz fotokopi desteğinde bulunacağım” dedi.

“KADINLARA İŞ İMKANI SAĞLAYACAĞIZ”

Pınarbaşı mahallesinde okuyan öğrencilerin zihinsel gelişimlerinin gelişmesi için 50 adet satranç takımı hediye edeceğini belirten Kağba, “Camilerimizin her ay temizlik ürünleri ihtiyacını karşılayacağız. Her yıl Ramazan ve Kurban bayramlarında dargelirli ailelere gıda yardımında bulunacağız. Bu yardımları yaparken kırmadan incitmeden gönül bağlarımızı ve sevgimizi pekiştirerek yapacağız. Kadınlarımıza evde iş imkanı sağlayacağız. Ücretsiz E -ticaret eğitimi vereceğiz. Engellilere yönelik yaşanılabilir bir mahalle adına engelleri ortadan kaldıracağım. Sıfır atık ve çevre dostu bir mahalle için ayrı çöp kutuları ile mahallemizin çöplerini ayrıştıracağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.