“Oğlumun nakil dilekçesi işleme alınsın”

Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Kapalı Cezaevinde hükümlü olarak kalan Batmanlı Cengiz Baytar’ın 73 yaşındaki annesi Naime Baytar, 9 yıldır çocuğunu bir kez görebildiğini belirtti.

“Oğlumun nakil dilekçesi işleme alınsın”
Yayınlama: 05.12.2023 15:08:26
364
A+
A-

Maddi durumunun yetersiz oluşu nedeniyle çocuğunun görüşüne gidemediğini kaydeden Baytar, “Yaşlı ve hasta olduğumdan dolayı son 9 yıldır ancak bir defa oğlumun görüşüne gidebildim” diyerek, sağlık sorunları yaşayan oğlunun tekli müşahedeye alınmasını istedi.

“BİRÇOK RAPORLU HASTALIĞI MEVCUT”

Hükümlü oğlunun kendisini telefonla arayarak durumunu kendisine ilettiğini kaydeden anne Naime Baytar, “Oğlumda yüz felci, bel fıtığı, nefes darlığı, mide rahatsızlığı, parkinson ve kemik erimesi gibi birçok raporlu hastalık mevcuttur. Oğlum bedensel hastalıkları yüzünden destek ve yardım almadan yürüyemez haldedir. Oğlum önceden tek başına bir odada kalmaktaydı. Ancak 5 aydan beri tarafsız adı altında birkaç kişi onun olduğu odaya verilmiştir” dedi.

“ÇOCUĞUM ZAMAN ZAMAN BAYGINLIK GEÇİRİYOR”

Oğlu Cengiz Baytar’ın zaman zaman baygınlık da geçirdiğini hatırlatan hükümlü annesi Baytar, yetkililer ve ilgililerden bu duruma duyarsız kalmayarak oğlunun nakil dilekçelerinin işleme alınması ve hastalıkları sebebiyle de tekli müşahedeye alınmasını istedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.