“OSB yolu için iktidar sorumsuzca davranıyor”

2024 yılı TBMM bütçe görüşmeleri genel kurulunda konuşan Batman milletvekili Zeynep Oduncu, son dönemlerde trafik kazalarının yoğun bir şekilde yaşandığı ve onlarca kişinin hayatını kaybettiği, yaralandığı OSB kavşağına dair iktidarın sorumsuzca davrandığını dile getirdi.

“OSB yolu için iktidar sorumsuzca davranıyor”
Yayınlama: 24.12.2023 15:15:11
164
A+
A-

“YOLUN OLUP OLMAYACAĞI MEÇHUL”

DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, 2024 yılı TBMM bütçe görüşmeleri Genel Kurul konuşmasında Batman’ın temel sorunlarını dile getirdi. Son dönemlerde trafik kazalarının yoğun bir şekilde yaşandığı ve onlarca kişinin hayatını kaybettiği, yaralandığı OSB kavşağına dair iktidarın sorumsuzca davrandığını dile getiren Oduncu, “Batman ve Beşiri arasında yer alan OSB kavşağında ölümle sonuçlanan kazalar yaşanmaktadır.

Siirt ve Beşiri yönünden gelen ve her gün sayısız aracın giriş-çıkış yaptığı, Organize Sanayi Bölgesi’nin bu kavşağının, Karayollarının yapacağı yeni çalışma içinde olup olmadığı meçhul. Yıllardır bu yolun yapımına dair vaatler veren hükümet bugüne kadar tek bir çivi bile çakmamıştır. 6 Ay önce aydınlatacağı gazetelere manşet manşet haber verildi halen bir şey yapılmadı. İhale süreçleri defalarca sil baştan ele alınmış durumda. Daha geçtiğimiz hafta yaşanan trafik kazasında 2 kişi ağır bir şekilde yaralandı. Bugüne kadar onlarca insan bu trafik kazalarında hayatını kaybetti. Daha kaç insanın can vermesi gerekiyor bu yolun yapılması için” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.