Redstone Safir Gayrimenkul Batman’da açıldı

Gayrimenkul alanında Türkiye genelinde şubeleri bulunan Redstone, Batman’da da şube açtı. Redstone Safir Gayrimenkul şubesi Gültepe mahallesi Esf Center, Aşbaz Lokantası altında görkemli bir açılışla hizmete açıldı.

Redstone Safir Gayrimenkul Batman’da açıldı
Yayınlama: 17.12.2023 12:59:04
123
A+
A-

Açılışa Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran ve eşi Ömer Faruk Başaran,  Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik, Redstone Safir Gayrimenkul Şube temsilcisi Mensur Yılmaz, iş insanları, bazı STK,  Oda ve sektör temsilcileri katıldı.

  1. ŞUBE BATMAN’A AÇILDI…

Açılışta konuşan Redstone Safir Gayrimenkul şube temsilcisi Mensur Yılmaz, “Batmanımızın sevgili oda başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, değerli iş insanları ve saygıdeğer basın mensuplarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, hoş geldiniz diyorum. Bu özel günümüzde bizi yanlız bırakmayarak onore eden Redstone Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Evrim Kırmızıtaş Başaran, eşi sayın Ömer Faruk Başaran ve Türkiye’nin birçok ilinden gelen değerli arkadaşlarımıza huzurunuzda  tekrar teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’de ve dünyanın birçok yerinde şubeleri olan Redstone Gayrimenkul danışmanlık şirketinin 72’nci şubesini Batman’da açmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz,  Batman’a hayırlı olsun” dedi.

“FRANCHİSE REKORUNU KIRDIK”

14 Yıldır gayrimenkul sektöründe olduğunu belirten Redstone Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Bu alanda sayısız Türkiye şampiyonluklarım var. Hep dedim ki, bir Türk kadını olarak bu sefer bir Türk markasını dünyaya duyurmak istediğimizde, Türkiye’nin en doğusundan en batısına, en kuzeyden güneyine ve dünyanın her yerinde olmasını hayal ettim. Biz şu anda, iki yılda yedi ülkeye biz Türk franchise’ımızla dünya franchise rekorunu kırdık. İşte Redstone Batman ofisimiz de Safir Gayrimenkul ismiyle kendi rekorunu kırmış oldu. İyi ki bizimle birliktesiniz, iyi ki birlikteyiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.