“Seçimleri kazanmak istiyoruz”

Batman’a gelen CHP Ankara milletvekili Deniz Demir ve Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, parti binasında gündeme ilişkin bilgilendirmelerde bulundular.

“Seçimleri kazanmak istiyoruz”
Yayınlama: 07.12.2023 17:04:00
266
A+
A-

“ENFLASYON VE DÖVİZ KURU ORTADA”

CHP Batman İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen milletvekilleri Demir ve Kasap, istişarelerde bulunmak üzere kente geldiklerini belirttiler. 31 Mart seçimlerinde Batman dahil Türkiye’nin 81 ilinde çok ciddi başarılar elde etmek istediklerini belirten CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, “Son Cumhurbaşkanlığı seçiminde Batman adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na çok ciddi bir oy ve destek verdi. Bunun için de burada sizlerin huzurunda Batman halkına çok büyük teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. 31 Mart seçimleri toplumumuzun, Batmanımızın, Türkiye’nin, AK Parti hükümetine ciddi bir ders vereceği bir seçim olacağını düşünüyorum. Çünkü ekonomik krizin hepimizin yaşamında çok ciddi etkileri var. Gençlerimiz işsiz, enflasyon ve döviz kuru ortada. Çok ciddi sıkıntılar, sorunlarımız var. 31 Mart’ta inşallah başta büyükşehirler olmak üzere, seçimleri kazanmak istiyoruz” dedi.

“BATMAN VE TÜM İLÇELERDE İDDİALIYIZ”

Önümüzdeki seçimlerde daha iyi bir yere gelmek için başta Batman’da olmak üzere tüm ilçelerde iddialı olduklarını kaydeden CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, “Önümüzde bir yerel seçim var. O yerel seçim öncesi kılı kırk yararak tüm Türkiye’de 81 ilde adaleti, barışı ve sosyal belediyeciliği yerleştirmek için, belediyeleri kazanmak için yerel yönetimlerde de güçlü olmak için gerekeni yapacağız. Tüm çalışmaları hep birlikte el ele omuz omuza burada yapacağız ve bayrağı dikmemiz gerekiyor. Adaleti, kardeşliği ve sosyal belediyeciliği tesis etmemiz gerekiyor. En güçlü adayları çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.