“Uzun ince bir yoldayız”

Kozluk çıkarmasının ikinci turunu da tamamlayan MHP İl Başkanlığı, ilçedeki en ücra noktalara dahi giderek halkı dinledi. İl Başkanı Muhammet Arif Çetin, devam eden ilçe ziyaretleri çerçevesinde Kozluk’a bir kez daha giderek, bölgeye verdikleri önemi yineledi. Bu ziyaret esnasında da tüm kamu kuruluşları ve yetkilileri başta olmak üzere, tekstil kuruluşları ve esnafları da gezilerek birçok temaslarda bulunuldu.

“Uzun ince bir yoldayız”
Yayınlama: 17.12.2023 12:54:00
572
A+
A-

“GİDECEK DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR”

Kozluk gidişiyle, ilçelere verdiği önemin altını bir kez daha çizen Başkan Çetin, “Mümkün olduğunca herkese ulaşmaya, insanımızın sevinci ve kederiyle de hem hal olmaya çalışıyoruz. Bazen yaşlı bir amcamızla gülümsüyor bazen de başka bir kardeşimizin dertleriyle kederleniyoruz. Yani, hüznü de kederi de yürekten paylaşıyoruz. Ayrıca, bizim gönlümüzde kimsenin yeri farklı değildir. Gidecek daha çok yolumuz, yapacak daha çok işimiz var.

Zira uzun ince bir yoldayız” diyerek, hassasiyetlerini dile getirdi. Başkan Çetin’in Kozluk ziyareti esnasında başta Armutlu ve Tosunpınar köyü olmak üzere tüm köylere gitmesi, en ücra noktalara kadar ulaşmaya çalışarak halkın içine girme noktasındaki gayreti, sohbeti, içtenliği Kozluklular tarafından da büyük bir sempatiyle karşılandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.