20 Engellinin yüzünü güldürdüler

Almanya merkezli ve oradaki Türk vatandaşlar tarafından kurulan Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu, Türkiye’nin farklı illerinde tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engellilere yardım eli uzattı. Başta depremde yaralanıp engelli kalan 100 vatandaşın ihtiyaçları karşılandı.

20 Engellinin yüzünü güldürdüler
Yayınlama: 09.01.2024 15:30:20
63
A+
A-

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında başlatılan ve halen devam eden tekerlekli sandalye dağıtımı için İstanbul, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa, Siirt, Adıyaman, Bingöl ve Malatya’da engelli vatandaşlar evlerinde ziyaret edilerek tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Organizasyon kapsamında Batman’da da 20 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Tekerlekli sandalyeleri alan engelliler, büyük bir sevinç yaşadı. Batman’da organizasyonu sağlayan Cahit Ataş,  “Bu tekerlekli sandalyeler, engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için küçük bir katkıdır. Onların yüzlerindeki mutluluğu görmek, bize büyük bir sevinç veriyor. Biz, Help Yetim olarak Türkiye’de ve dünyada ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeye devam edeceğiz” dedi. Tekerlekli sandalye alan engelli Kadri Çetin Ataş’a teşekkür etti. Çetin, “Bu tekerlekli sandalye sayesinde hayatım daha kolay oldu. Artık dışarı çıkabiliyorum, sosyal hayata katılabiliyorum. Allah razı olsun, Help Yetim’den” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.