“Batman halkı bize fırsat versin”

HÜDA-PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, 10 Ocak gazeteciler günü nedeniyle Batman Medya’yı ziyaret etti. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Batman halkının kendilerine şans vermesi gerektiğini belirten Şahin: “Bu seçimde halkımız bize fırsat vermeden bizi mahkum etmesin ve bize bu fırsatı versin” dedi.

“Batman halkı bize fırsat versin”
Yayınlama: 10.01.2024 16:19:54
Düzenleme: 10.01.2024 16:24
104
A+
A-

“BATMAN HALKI KAZANACAK”

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberinde Merkez İlçe sekreteri Uğur Aksoy ve il yönetiminden Süleyman Seyidoğlu ile birlikte Batman Medya Gazetesini ziyaret ederek seçim ve gündemle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Batmanlıların HÜDA PAR belediyeciliği anlayışıyla tanışma zamanı geldiğini belirten Başkan Şahin, “Bu seçimde halkımız bize bu fırsatı verirse en azından bizi denemiş olur ve kendisi kazanmış olur. Kadrolarımız dürüst kadrolardır. Kadrolarımız halkı, insanı önceleyen ilkesel kadrolardır.  Dolayısıyla bu hizmet kurumlarından belediyeleri bize teslim ederek bizi denesin. Biz halkın beklentilerinin çoğunu yerine getirmesek, zaten oy emanettir, bir sonraki seçimde halkımız değerlendirmeyi kendisi yapar. Bizi de denemeden ve fırsat vermeden bizi mahkum etmesin. Bize bu fırsatı versin” dedi.

“HİÇBİR ZAMAN MAHALLELERDEN ÇEKİLMEDİK”

Batman halkının belediyeleri HÜDA PAR kadrolarına teslim ettiği taktirde belediyeler halkın belediyeleri olacağını kaydeder Şahin, “Bir ideolojinin, kayyumun belediyesi değil, belediyeler ilk defa halkın kendi belediyeleri olacak. Allah’ın izniyle farklı bir hizmet performansını görecekler. Bütün mahallelerde temsilcilerimiz, yöneticilerimiz var ve biz sorunlara yetişmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla halka ulaşma gibi bir sıkıntımız yok. Allah’a şükür hep sahada, halkımızın yanında olduk. Meselelere koştuk. Çözümü için uğraştık. İlgili kurumlar nezdinde çözümler bulmak için uğraştık. Gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla, teşkilatlarımızla sahadayız. Yani biz özellikle Batman gibi, potansiyelimizin olduğu bir yerde hiçbir zaman mahallelerden çekilmedik” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.