Batman’dan direk umre yolculuğu

Batman’ın yetkili firması Zennurayn Turizm organizasyonuyla, Batman’dan 178 Umreci, 215 kişilik Türk Hava Yolları uçağı ile 20 günlük umre vazifesi için Batman’dan Medine’ye aktarmasız şekilde götürüldü.

Batman’dan direk umre yolculuğu
Yayınlama: 01.01.2024 16:36:44
516
A+
A-

AKTARMASIZ YOLCULUK

Umrecileri Cidde’ye Batman’dan direk uçuş ile getirdiklerini belirten Zennurayn Turizm yetkili firma sahibi Nurettin Balta, “Aynı gün Batman uçağıyla 178 kişi, İstanbul’dan da 22 umreci olmak üzere umrecilerimizi götürdük. Biz Batman’dan 16.15’de, İstanbul’daki gurubum da saat 21.00’de kalkış yaptık. Ayın 17’sinde de inşallah umrecilerimizi Cidde’den Batman’a direkt uçuş ile getireceğiz. Bu bizim için bir nimettir. İnsanların aktarmasız şekilde Mekke’ye, Medine’ye uçakla seyahat imkanı elde edebilmeleri gerçekten güzel bir şey” diye konuştu.

“HER AY UMRECİ GÖTÜRÜYORUZ”

Her ay Mekke ve Medine’ye uçakla umreci götürdüklerini belirten Balta, “Zennurayn Turizm, Batman firması olup merkezi de Batman’dır. Zennurayn 2019’da faaliyetine başladı. Görevimizi en güzel şekilde ifa etmekteyiz. İnanç konusunda da, deneyimli din görevlileriyle beraber, ben de başlarında olmak üzere, kalite ve hizmetten ödün vermeyecek şekilde görev yapmaktayız. Milletin tercihi, ilgisi gerçekten beklediğimden daha fazla. Batman’dan, Siirt’ten, Mardin’den, Diyarbakır’dan, Muş’tan umrecilerimiz var. İstanbul, Antalya, İzmir, Adana, Mersin, Adapazarı, İzmit gibi yani Türkiye’nin her tarafından yolcularımız var. Bizzat kendileri firmamızı arıyorlar. Buradaki hizmeti görünce kendileri bizi tercih ediyorlar. Örnek olarak, ben umrecilerimi Cennet-ül Baki’ye götürdüm. Oradan Bilal-i Habeş, ardından Hz. Osman, Hz. Ömer, Hz. Ebubekir Sıddık ve Hz. Ali’nin kabirlerinin olduğu yerlerin yanı sıra her tarafı dolaştırdım. Etrafta bunlara şahit olan Türkiye’nin başka illerinden gelen gruplar var, gerçekten takdir ediyorlar. Biz umrecilerimize bir hizmet için, dini vecibelerini, ibadetlerini dört dörtlük en güzel bir şekilde yerine getirebilmeleri için gayret göstermekteyiz. Önce Allah’a, sonra da bize güvenerek bu kutsal görevi yerine getirmede bizi tercih ettiklerinden dolayı da çok mutluyuz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.