“Batman’ın geleceğini inşa etmeye talibiz”

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan’ı Batman’da yüzlerce partili karşıladı. Havaalanında yüzlerce partili tarafından karşılanan Ceylan, daha sonra Ak Parti il binası önünde toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

“Batman’ın geleceğini inşa etmeye talibiz”
Yayınlama: 21.01.2024 16:28:24
506
A+
A-

“HALKIMIZDAN YETKİ TALEP EDİYORUZ”

AK Parti il binası önünde Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Başkanı Akif Gür ve parti teşkilat üyeleriyle birlikte vatandaşlarla tokalaşıp tebrikleri kabul eden AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, kültür şehri bir kent imar etmek zorunda olduklarını söyledi. Partililere seslenen Ceylan, “Batman’da genç bir nüfusa sahibiz ve bu bize çok büyük bir sorumluluk yüklüyor. Bizim Batman’da bu gençlerimize istihdam yapma zorunluluğumuz vardır. Biz halkımıza güzel bir çevrede yaşama fırsatı vermek zorundayız. Biz kültür şehri olarak bir kent imar etmek zorundayız. Batman’da şehrin bütün paydaşlarıyla kolektif bir akıl ve işbirliği ile Batman’ın geleceğini inşa etmeye talibiz. Bize düşen, bu yolda samimiyetle, çok çalışarak doğru istikamette yol almaktır. Geleceğin Batman’ını, Batman’ın geleceğini inşa etmek için halkımızdan yetki talep ediyoruz. Batman’ın geleceğine katkı sunacak bütün Batmanlıları beraberce çalışmaya davet ediyorum” diye konuştu.

“AK PARTİ, BELEDİYEYİ ALACAK”

Memlekete bir şeyler katmak ve memleketi güzelleştirmek için mücadele ettiklerini belirten AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Bu mücadelemizin sonunda inanıyorum ki Batman çok güzel yerlere varacak. Türkiye’nin yüzyılında Batman’ın özel bir yeri var. Hep iddia ediyoruz, diyoruz ki Batman bölgenin yıldızı olacak, Batman Türkiye’nin parlayan şehri olacak. Bunu da nasıl yapacağız? İşte bizim yeni belediyecilik anlayışında Batman’a değer katacak, bizlere hizmet edecek, sizlere hizmetkar olacak genç, başarılı, kendine inanan, dünya ile barışık bir genç kardeşimiz var. Onunla beraber, sizlerin desteğiyle, inanıyorum ki Batman’da Ak Parti artık belediyeyi de alacaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.