“Beldemizin ulaşım sorununu çözdük”

Altyapı ve üstyapı çalışmaların yanında beldenin ulaşım ve lise sorununu da çözen Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, belde sakinlerini doğal gazla buluşturmak için de girişimlerde bulundu.

“Beldemizin ulaşım sorununu çözdük”
Yayınlama: 01.01.2024 16:07:38
45
A+
A-

Balpınar beldesine ciddi hizmetler ve yatırımlar kazandırdıklarını belirten Başkan Geylani, “Daha önce Balpınar’da düzgün bir kaldırım, sokak ve yol yoktu. Belli bir sürede bu sorunları çözüme kavuşturduk. Beldeye bağlanan yeni mahallelerin sorunlarına neşter vurup çözüme kavuşturduk. Balpınar’ın ulaşım sorununu da çözdük. Batman Belediyesi tarafından her gün beldemize 45 dakika arayla otobüs seferi düzenleniyor. Valimize teşekkür ederiz” dedi. Geylani, Batman merkezde okuyan Balpınarlı öğrencilere ücretsiz taşıma hizmeti sunduklarını da sözlerine ekledi.

 “ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRDİK”

Vatandaşların taleplerinin hızlı ve etkili bir biçimde karşılanması için iş makinesi sayısını da artırdıklarını belirten Geylani, “Beldemiz de çalışmaların daha hızlı ilerlemesi için belediyemize yeni araçlar kazandırıp, araç filomuzu artırdık. 8 Aracı beldemize kazandırdık” diye konuştu.

DOĞAL GAZ PROJESİ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Belde sakinlerinin eksikliğini hissettiği doğal gazın yatırım programına alındığına işaret eden Geylanı, şunları kaydetti: “Beldemize doğal gazın getirilmesi ile ilgili olarak gerekli kurum ve kuruluşlarla irtibata geçtik ve olumlu kararlar çıkardık. Sürecin takipçisiyiz. İnşallah beldemizi doğal gaza da kavuşturacağız.” Başkan Geylani, katkılarından ötürü Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’na da teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.