Eğitimci yazar Eratilla, öğrencilerle buluştu

Eğitimci yazar Misbah Eratilla, Batman TOKİ Dumlupınar Ortaokulunda gerçekleştirdiği söyleşi ve imza etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitimci yazar Eratilla, öğrencilerle buluştu
Yayınlama: 18.01.2024 13:50:18
87
A+
A-

Yoğun ilgi gören söyleşi ve imza etkinliğinde yazar Eratilla, öğrencilerin kitapları hakkında sordukları soruları içtenlikle yanıtladı ve hayata dair önemli tavsiyelerde bulundu.

“ÇOK KİTAP OKUMALISINIZ”

Öğrencilerin derslerini daha iyi anlamaları için çok kitap okumaları gerektiğini söyleyen eğitimci yazar Misbah Eratilla, öğrencinin anne-baba tarafından notlarının düşük olması durumunda. Bunu bir baskı aracı olarak kullanmaması gerektiğini söyledi. Her anne-baba sürekli çocuğun sağlıklı büyüyebilmesi için çocuğun sevgi deposunu dolu tutması gerektiğini ifade eden Eratilla, “Aksi taktirde çocuğun aileden kopması kolaylaşır ve uzaklaşır. Böylece çocuk sorunlu bir hale gelir” dedi.

YAZARIN KİTAPLARI…

Yazar Eratilla, şu ana kadar 7 kitap kaleme aldığı kitaplar Kırmızı Kurdela’nın Sırrı, Kayıp Çocuklar, Öğretmenin Selamı Var, Böyle Buyurdu Babam, Çamurlu Pantolon, Bediüzzaman’ın Şark Yıldızları ve Gönül Kumbarası olarak sıralanıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.