Evde pişirip çarşıda satıyor

Batman’da kül yapımı karpuz çekirdeği satışı yapan Mustafa Er, çekirdeğin kilosunu 65 TL’den vatandaşa sunduğunu belirtti.

Evde pişirip çarşıda satıyor
Yayınlama: 16.01.2024 15:04:20
1.307
A+
A-

Kül yapımı karpuz çekirdeklerini evde pişirdiğini kaydeden Mustafa Er, “Geçen sene çekirdeğin kilosunu 40 liradan satıyorduk. Tabii fabrikasyon türünde karpuz çekirdeği satışı da yapılıyor ama benim evimde bir ambarım var, orada özel olarak pişirip hazırlıyorum. Civar köylerden karpuz çekirdeklerini çiğ olarak alıp evde pişirmek suretiyle lezzet ve tat kazandırıyorum. Kül yapımı olduğu için vatandaşlar karpuz çekirdeklerimize yoğun ilgi gösteriyorlar” dedi.

“ŞEHİR DIŞINDAN DA ÇOK MÜŞTERİM VAR’

Şehir dışından da müşterilerinin olduğunu belirten 43 yaşındaki çekirdek satıcısı Mustafa Er, “Batman’ın yanı sıra İstanbul, Adana, Mersin’den bile gelen çekirdek siparişlerini değerlendiriyoruz. Tabii oralara ben göndermiyorum ama buradaki müşterilerimiz şehir dışından gelen taleplere göre buradan karpuz çekirdeği alıp tanıdıklarına, dost veya akrabalarına yolluyorlar. Biz de bu talepleri karşılamak amacıyla ürün tedariğimizi daima hazır tutuyoruz. Çekirdeklerimizdeki lezzeti ve güzel tadı fark edenler zaten sürekli gelip alıyorlar. Bu da açıkçası bizi memnun ediyor” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.