“Fiyat tarifelerini sınıflandıracağız”

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Sıddık Çiftçi, Batman Medya’yı ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. Batman’daki berber ve kuaförleri kategorilere ayıracaklarını belirten Çiftçi, “Fiyat tarifelerini sınıflara göre ayırıp kimsenin mağdur olmaması için bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

“Fiyat tarifelerini sınıflandıracağız”
Yayınlama: 11.01.2024 16:17:30
158
A+
A-

“KİMSENİN MAĞDUR OLMASINI İSTEMİYORUZ”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Batman Medya gazetesini ziyaret eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Sıddık Çiftçi, berber ve kuaförlerin zam talebi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Çiftçi, “Bu konuda hem sektörden hem de halktan talep var. Biz şuan berber ve kuaförlerle istişare halindeyiz. Biz onlarında zararına çalışıp mağdur olmalarını istemiyoruz, ne de halkın mağdur olmasını istiyoruz. Antalya’da tarifeler A, B, C olarak sınıflandırmış. Bizde Batman’da buna benzer bir çalışma yapıyoruz. Hem tavan hemde taban fiyatı belirleyeceğiz. Zaten sınıflandırma yapılınca her şey netleşecek” dedi.

“OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLMEDİ”

1’nci ve 2’nci caddede esnafların cadde üzerine araçlarını park etmesi konusunda açıklama yapan Başkan Çiftçi, “Esnaflarımızı uyarmamıza rağmen maalesef otopark sorununu çözemedik. Biz esnaflar caddeleri işgal ediyoruz. Bu bizim suçumuz ve biz esnafların suçudur. Esnaflarımız araçlarını otopark yerine maalesef cadde üzerine park ediyorlar. Alışverişe gelen vatandaşlar otopark yeri bulamadığı içinde alışveriş yapamıyor” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.