Gazze’ye destek çadırı

Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları, aylardır siyonist işgal rejiminin ambargo ve saldırıları altında olan Filistinli müslümanlara destek amacıyla Gazze’ye destek çadırı kurdu.

Gazze’ye destek çadırı
Yayınlama: 04.01.2024 15:36:16
170
A+
A-

 ÇADIR 7 GÜN BOYUNCA AÇIK KALACAK…

Atatürk Parkı yanına kurulan ve bir hafta boyunca açık olacak Gazze destek çadırı açılışında basın açıklamasını okuyan Özgür-Der Batman Şube Başkanı Ramazan Çelikal, Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları olarak 7 Ekim’den bu yana Gazze’nin sesi olmaya çalıştık belirtti. Birçok etkinlik icra ettiklerini kaydeden Başkan Çelikal, “Bizler 7 gün boyunca bu çadırı, hem bir sergi çadırı, hem şehitlerimiz için taziye çadırı, hem hatırlatmalar için etkinlik yeri ve hem de Gazze’ye gönül vermiş kardeşlerimizle bir toplanma alanı olarak kullanacağız. Bu 7 gün boyunca 11.00 ile 21.00 saatleri arasında, hem erkek hem de bayanlar için düzenlenmiş iki ayrı çadırda Kur’an-ı Kerim tilavetleri okunacak, Gazze temalı resimler sergilenecek, yine Gazze temalı müzikler çalınıp konuşmalar yapılacaktır” dedi.

 “BU ÇADIRI BOŞ BIRAKMAMALIYIZ “

Kalıcı bir ateşkes sağlanıncaya dek benzer etkinlikler ve çalışmalara devam edeceklerini kaydeden Çelikal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Rabbim en kısa sürede bu zulmü sona erdirsin, zalimlerin kurdukları tuzakları başlarına çalsın. Müslüman liderlere harekete geçme şuuru versin ve bizleri de Gazze cihadının bereketinden mahrum bırakmasın. Daha önceki etkinliklerimize katılım dağlayan tüm Batmanlı kardeşlerimizi, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden herkesi, bu çadırı boş bırakmamaya, etkinliklere katılmak sureti ile Filistin’e Gazze’ye, Kudüs’e, Hamas’a destek olmaya ve mazlumların sesi olmaya davet ediyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.