“Güçlü adaylarla belediyeleri kazanacağız”

Deva Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz, parti yönetimi ile birlikte Batman Medya’yı ziyaret ederek gündemi değerlendirdi. Yerel seçime kendi logolarıyla gireceklerini kaydeden Yılmaz, “Bu seçimde belediyeleri kazanmak istiyoruz ve bunu güçlü adaylarla başaracağız” dedi.

“Güçlü adaylarla belediyeleri kazanacağız”
Yayınlama: 18.01.2024 15:38:56
251
A+
A-

ŞUBAT AYINDA ADAYLAR AÇIKLANACAK…

Deva Partisi il teşkilatı, basın turu kapsamında Batman Medya’yı ziyaret etti. Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş, parti yöneticilerinin de eşlik ettiği İl Başkanı Yılmaz, değerlendirmelerde bulundu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da tüm ilçe, belde belediyelerinde aday göstereceklerini belirten Yılmaz, “Adaylarımızın Şubat ayı içerisinde kamuoyuna açıklayacağız. Hedefimiz güçlü isimlerle seçimleri kazanmak. Liyakatlı, yerel yönetimleri bilen arkadaşlarla yol alacağız” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ YÖNETMEYE ADAYIZ”

Mayıs’ta yapılan genel seçimden bu yana herkesin Türkiye’deki ekonomik krizin tanığı olduğunu belirten Başkan Yılmaz , “TÜİK enflasyon rakamlarını 20-30-40 veya 45 olarak açıklıyorlar ama bu oranın gerçekte yüzde 150-200 olduğunu biz de biliyoruz. Sokakta hepimiz buna tanık oluyoruz ve görüyoruz. Yani bir baba veya bir anne sabah kahvaltısında çocuğunun istediği ürünleri alamıyorsa, kış ayında soğuk havada çocuklarına bir mont giydiremiyorsa, bir mont alamıyorsa demek ki vahim bir durum var. Asgari ücrete zam yaptılar ama sonrasında 3-4 gün arayla bu verilen rakamın yüzde 40-45’inin eridiğini de gördük. Biz genel başkanımızın ve genel merkezdeki genel başkan yardımcılarımızın, kadrolarımızın samimiyetine ve iş ehli olduklarına inanıyoruz. Belediyecilikle, ekonomi veya anayasal konular ile ilgili birçok hazırlığımız var. Bu konuda hazırlıklıyız ve Türkiye’yi de yönetmeye adayız. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte bu ülkeyi Ali Babacan ve DEVA kadroları yönetecektir” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.