Güzel ve Özel ailelerinin mutlu günü

Batman’ın tanınmış ailelerinden Güzel ailesinin düğünü siyaset, bürokrasi ve kentin önde gelen simalarını bir araya getirdi.

Güzel ve Özel ailelerinin mutlu günü
Yayınlama: 21.01.2024 15:44:20
Düzenleme: 21.01.2024 17:32
733
A+
A-

Kentin tanınmış ailelerinden Güzel ailesi fertlerinden H. Latif Güzel’in oğlu Bilal Güzel, hayatını Zehra Özel ile birleştirdi. 18 Ocak Perşembe günü Masal Düğün salonunda yapılan kına gecesinin ardından Cumartesi günü Elegance salonunda yapılan görkemli düğüne siyaset, bürokrasi ve kentin önde gelen simalarını bir araya getirdi. Düğünde misafirler, damat ve gelinin babası H. Latif Güzel ve H. Medeni Özel tarafından karşılandı. Batman Belediyesi Evlendirme memuru Nuri Turgut tarafından nikâhı kıyılan Zehra ve Bilal çiftine DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, şeyh Selman Bağdu, kanaat önderi Bahri Müjdeci, Av. Mahmut Ekmen, ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, iş insanı Hasan Güzel ve DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz şahitlik yaptı.

EVLİLİK CÜZDANINI MÜJDECİ VERDİ…

Kıyılan nikahın ardından genç çiftin evlilik cüzdanını kanaat önderi Bahri Müjdeci, gelin Zehra Özel ve damat Bilal Güzel’e takdim ederek genç çifti kutladı. Düğünde okunan mevlid-i şerifin ardından konuklara mevlit yemeği ikram edildi. Mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan il yöneticilerine, dost ve akrabalara teşekkür eden Güzel ve Özel aileleri, genç çifti kutlayıp hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.