HEYECAN BAŞLIYOR

Batmanlı futbolseverlerin heyecanla beklediği maçlar kaldığı yerden devam edecek. Batman Petrolspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Ergene Velimeşe ile karşı karşıya gelecek.

HEYECAN BAŞLIYOR
Yayınlama: 25.01.2024 12:41:12
Düzenleme: 25.01.2024 13:15
52
A+
A-

HEDEF GALİBİYET…

Lig 2. Grup lideri TPAO Batman Petrolspor, ikinci yarının ilk maçına galibiyetle başlamak istiyor. Ligin ilk yarısını 33 puanla lider tamamlayan kırmızı-beyazlılar, ikinci yarının ilk haftasını BAY olarak geçirmişti. Ligin 16. hafta mücadelesinde Ergene Velimeşespor’u konuk edecek olan Batman Petrolspor, ligin ilk maçında berabere kaldığı rakibini bu kez devirmek istiyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılarda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.

MAÇIN BAŞLAMA SAAT 14.00

Pazar günü Batman Yeni Şehir stadyumunda rakibi Ergene Velimeşespor’u konuk edecek olan kırmızı-beyazlılar, tesislerinde sürdürdüğü çalışmalarında tempoyu artırdı. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde Ergene Velimeşe maçına hazırlanan Petrolspor’da yeni transferlerin uyum sorunu da gideriliyor. İdmanlarda yeni transferlerin de hırsı dikkat çekti. Pazar günü oynanacak Batman Petrolspor – Ergene Velimeşe maçının başlama saati: 14.00

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.