“Hizmet adamıyım”

Şafak mahallesinin sevilen ve sayılan mevcut muhtarı ve aynı zamanda muhtar adayı olan Abdulmenaf Aktaş, hizmet adamı olduğunu belirtti.

“Hizmet adamıyım”
Yayınlama: 29.01.2024 14:14:55
Düzenleme: 29.01.2024 14:34
55
A+
A-

Yapmış oldukları hizmetlerle adeta mahallenin çehresini değiştirdiklerini kaydeden muhtar adayı Aktaş, “Mahallemize sağlık ocağı kazandırdık. Barış Bulvarı ve Ömer Muhtar Bulvarında gerçekleştirilen vizyonel düzenlemeler ve aydınlatma çalışmaları sayesinde her iki güzide bulvarımız aynen Turgut Özal Bulvarı kalitesine ulaşmış durumda.  Ayrıca bugün-yarın mahallede kaldırım çalışmaları da başladı ve kısa zamanda neticelenerek önemli bir merhale de aşılmış olacak. Zaten Ahmet Arif Bulvarı komple değişim-dönüşüm yaşadı.  Mahalleye taziye evi kazandırdık. Tabii bunları halkımızla beraber, hep birlikte mahallemize kazandırdık” dedi.

“ÇALIŞMALARIMI TAÇLANDIRMAK İSTİYORUM”

10 yıldır muhtar olarak görev yaptığını hatırlatan Aktaş, “İki dönemdir muhtar olarak vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. İki dönemdir ifa ettiğimiz bu hizmetimizi inşallah halkın teveccühüyle 3. dönemle de taçlandırmak istiyoruz. Mahallemizdeki altyapının yüzde 70’i komple değişti. Çok şükür mahallemizde sıkıntılar artık kalmadı diyebiliriz. Sadece kaldırım çalışması kaldı. O kaldırımlar için de zaten girişimlerde bulunmuşuz, kaldırımlar da bitecek.  Halkımızla beraber dün olduğu gibi bugün de  halkımızla beraber, milletimizle beraber çalışmaya devam edeceğiz. Dediğim gibi sadece kaldırım işi kaldı ve asfaltlanması gereken birkaç sokağımız var, onlar da inşallah yeni asfalt sezonunda bitirilecek” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.