“Kadınlar sosyal hayatta yer bulabilecek”

Halkların Demokrasi ve Eşitlik Partisinden (DEM) Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan psikolojik danışman Elanur Yılmaz, seçildiği taktirde kadınları ön plana alacak projeleri hayata geçireceğini belirtti.

“Kadınlar sosyal hayatta yer bulabilecek”
Yayınlama: 01.01.2024 17:10:59
219
A+
A-

“HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Halkın içerisinden gelmiş biri olduğu için Batman halkına gerçek anlamda hizmet etmek istediğini kaydeden Yılmaz, “İnsanların ayrıştırdığı toplumu tekrar bir araya getirerek toparlamak istiyorum.  Alanlarımın hem sosyoloji hem psikoloji hem de felsefe olması ve psikolojik danışman olduğumdan dolayı kültürel etkileşimi de çok iyi biliyorum. Dolayısıyla insanlara çok faydalı bir süreç yaşatabileceğimi düşünüyorum” dedi.

‘HEDEFİM,  ÖNCÜ BİR KADIN PROFİLİ OLUŞTURMAK’

Öncü bir kadın profilini toplumda gerçekleştirmek istediğini kaydeden Yılmaz, “Kadınlarımızın sosyal hayatta kendilerine yer bulabileceği alanlar, eğitimlerini üst seviyeye taşıyabilecekleri ortamlar kurarak topluma öncü bir kadın profili gerçekleştirmek hedeflerim arasında. Gençlerimizin uyuşturucu, alkol gibi kendilerini gerileten ve topluma zarar veren davranışlarını ortadan kaldırmak ve gençlerimize daha aydın bir gelecek için elimden geleni yapacağım. Gençliğimizin aydın bir geleceği olması ve daha güzel yerlere gelmesi adına projelerle bizzat ilgileneceğim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.