“Kadınlarımızın ürünlerine pazar bulacağız”

AK Parti Batman Kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy, 10 Ocak gazeteciler günü nedeniyle Batman Medya’yı ziyaret etti. Kadınlarla alakalı projeler geliştirdiklerini belirten Başkan Aksoy, “Kadınlarımızın kooperatiflerde ürettikleri ürünlere pazar bulup yurtdışına pazarlayacağız” dedi.

“Kadınlarımızın ürünlerine pazar bulacağız”
Yayınlama: 10.01.2024 16:21:44
Düzenleme: 10.01.2024 16:22
88
A+
A-

 “ÜRÜNLER ÇOK AMA PAZAR YOK”

Beraberinde Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Asya Baytar, ARGE Birim Başkanı Esra Ceylan ve Kadın Kolları Siyasi Hukuk Birim Başkanı Huriye Ustabaşı ile Medya Gazetesini ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Batman’da kadınların Aile Destek Merkezlerinde, ÇATOM’larda, evlerde ve kooperatifler vasıtasıyla üretim yaptıklarına değinen Başkan Aksoy, “Ürünler çok ama pazar alanı yok. Pazar alanı da, kadınlar sadece fuarlarda satış yaptıkları için o kadar emeğin bir anlamı kalmıyor. Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu’nun girişimleriyle inşallah bir pazar alanı kurup, Batman’da kadınların ürettikleri ürünleri yurtdışına pazarlayacağız. Bu sadece bir ülkeyle olmuyor, birçok ülkeye yayacağız” dedi.

“GAZETECİLİĞİN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ”

Gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını belirten Başkan Aksoy, “Zulüm altında gazetecilik yapan Filistinli basın mensuplarımız var. Yaptığımız bütün programlarda onları sürekli kalbimizde, yüreğimizde yer almaya devam ediyor. Onları hiçbir zaman unutmuyoruz. Bildiğiniz gibi, Gazze’de bir gazetecinin oğlu şehit oldu. Ona rağmen tekrar sahaya çıkıp görevini yapmaya devam etti. Gerçekten gazeteciliğin öneminin farkındayız. Tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.