Kağba’dan Medya gazetesine 22. yıl jesti

Batman Medya Gazetesi’nin 22. yıldönümü nedeniyle Çukobirlik Batman İl Başkanı ve Pınarbaşı mahallesi muhtar adayı Erkan Kağba, gazete çalışanlarına hediye takdim ederek jest yaptı.

Kağba’dan Medya gazetesine 22. yıl jesti
Yayınlama: 21.01.2024 15:37:08
72
A+
A-

Real Konak Hotel’de Batman Medya Gazetesi’nin 22. yıldönümüne yönelik kutlama ve pasta kesimi etkinliğine katılan Kağba, Medya Gazetesinin tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla örnek bir kuruluş olduğunu belirtti. Başta Batman Medya Gazetesi imtiyaz sahibi Ercan Arslan olmak üzere tüm gazete çalışanlarını tebrik edip başarı dileklerini ileten Kağba, tüm gazete çalışanlarına özel tasarlanmış gazeteciliğin sembolü kalem seti ile birlikte çeşitli hediyeler sunarak jest yaptı.

Medya Gazetesinin 22. yıldönümünü kutlayan, tebrik ve iyi dileklerini paylaşan Kağba, “Batman’ın sesi kulağı, basına farklı bir soluk getiren, dinamik, tecrübeli ve güvenilir ekibiyle Batman Medya Gazetesi’nin 22. yıldönümünü tebrik ederim. Batman Medya Gazetesi imtiyaz sahibi kıymetli dostum Ercan Arslan başta olmak üzere, tüm gazete emektarlarına başarılar diler, doğru, tarafsızlık ilkesi ve anlayışında Batmanımıza yakışır bir medya örneği olarak kalmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.