“Kente yatırımcı çekmeliyiz”

Şehre yatırımcı çekmek için istihdam ortamının sağlanması gerektiğini belirten AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, belediyenin bir amaç, bir hedef koyması gerektiğini kaydetti.

“Kente yatırımcı çekmeliyiz”
Yayınlama: 24.01.2024 16:25:41
422
A+
A-

 “DÜRÜST VE ŞEFFAF OLACAĞIZ”

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, İl Başkanı Akif Gür ve teşkilat birimleriyle beraber TPAO Kristal Park tesislerinde basınla bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulundu. Kente yatırımcı çekmek gerektiğini kaydeden Ceylan, “Yatırımcı çekmemiz içinde biz bu insanları Batman’da bir nevi pazarlamamız gerekiyor. Batman’ın sadece belediyesi değil, Batman’ın kurumları, STK’ları, bunların hepsinin ortak bir güdümde, ortak bir hedefte birleşip Batman’ın yaptığı işleri hem Türkiye’de hem dünyada pazarlaması gerekiyor. Amacımız belediye seçimini kazanmak. Yani diğer partilerin aday çıkarıp çıkarmaması bizim için çok önemli değil. Geleceği inşa etmek adına kolektif ve adil bir şekilde, bütün şehrin paydaşlarıyla bu geleceği kurmak ile ilgili hayalimizi gerçekleştirmek için çalışacağız. Samimiyetle çalışacağız, dürüst olacağız, şeffaf olacağız. Bunlar da bizim ilkelerimiz olacak. Projelerimizi de yakın zamanda açıklayacağız inşallah” dedi.

“HERKESİN OYUNA TALİBİZ”

AK Parti’nin geçmişi belediyeye dayanan, başarıları belediyeler üzerine inşa edilen bir siyasi oluşum olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Akif Gür, “Biz yerel seçimde yüzde 100’ü hedefliyoruz. Hangi düşüncede olursa olsun, herkesin oyuna talibiz. Yani yüzde 50 +1’ de denilebilir ama biz halkımızın oylarının yüzde 100’üne talibiz. Bu amaçla yola çıkarız ve maça da kazanmak için çıkarız. Çalışmamızı da ona göre yaparız.  Bütün çalışmalarımızı, gayretimizi oraya yönlendiririz. Sonrasında takdir Allah’ındır der, bu şekilde tevekkül ederiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.