Kentin sorunlarını görüştüler!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Batman Şubesi (ASKON) tarafından düzenlenen aylık ekonomi değerlendirme toplantısında milletvekili Av. Serkan Ramanlı ağırladı.

Kentin sorunlarını görüştüler!
Yayınlama: 28.01.2024 16:17:45
192
A+
A-

RAMANLI, İŞADAMLARIYLA BULUŞTU

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, Batman’ın ve Batman halkının menfaati için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Bu süreçte Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, milletvekilleri Ferhat Nasıroğlu ve Serkan Ramanlı ve Vali Ekrem Canalp’in Batman için bir şans olduğuna işaret eden Nasıroğlu, Batman’ın başlıca sorunlarına da değindi. Uçak sefer sayılarının artırılması, yeni OSB bölgelerinin hızlı bir şekilde kurulması ve Batman’ın giriş yolları gibi elzem konuları gündeme getiren Nasıroğlu, çalışma hayatında teşvik ve kredilerin, SGK, DİKA, İŞKUR ve KOSGEB tarafından sunulan birçok teşvik’in bölgesel değil il bazında değerlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

“SORUNLARI TAKİP EDİYORUZ”

Kentin sorunlarının takipçisi olduklarını belirten milletvekili Serkan Ramanlı, “Ankara’da üzerimize düşen ne varsa ilimizin faydasına olacak şekilde takip ediyoruz etmeye devam edeceğiz” dedi. Toplantı sonunda ASKON Batman Şube Başkanı Nasıroğlu, Milletvekili Ramanlı’ya haksızlığa, zulme ve yanlışa karşı dik duruşunu temsil eden ‘Elif’ tablosu hediye etti.

Advert

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.