MEDYA’YA 22. YIL ZİYARETLERİ

Batman basını arasında saygın bir yer edinen Batman Medya gazetesi 21. yayın hayatını bırakarak 22. yayın yılına başladı. Gazetemizi ziyaret eden konuklar, Medya gazetesinin yeni yayın döneminde başarı temennisinde bulundu.

MEDYA’YA 22. YIL ZİYARETLERİ
Yayınlama: 23.01.2024 13:12:39
Düzenleme: 23.01.2024 13:17
63
A+
A-

MEDYA KUTLANIYOR…

Batman Gazetesi sahiplerinden Nizamettin İzgi ve Batman Demokrat Gazetesi sahibi Nimet Dal, 22. yıldönümü münasebetiyle gazetemize tebrik ziyaretinde bulundular. İzgi ve Dal, gazetemizin imtiyaz sahibi Ercan Arslan’ı ve onun şahsında tüm çalışanlarını tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular.

ÖNER VE ALPTEKİN’DEN ZİYARET

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Batman eski Başkanı Ahmet Öner ve Batman Gazetesi yazarlarından Aytekin Alptekin, 22. yıldönümü münasebetiyle gazetemize tebrik ziyaretinde bulundular. Medya’nın kamuoyunu yıllardır tarafsız ve ilkeli bir şekilde bilgilendirdiğini kaydeden Öner ve Alptekin, “Bundan sonra da aynı çizgide ve doğru bir haber politikasıyla yayın yapacağınızdan en ufak bir şüphe duymuyoruz. Başarılarınızın devamını diler, nice sağlıklı ve huzur dolu yıllar diliyoruz” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.