“Seçime kendi adaylarımızla gireceğiz”

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, il ve ilçelerde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini yaptığı basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaştı.

“Seçime kendi adaylarımızla gireceğiz”
Yayınlama: 07.01.2024 15:42:56
271
A+
A-

“3 BÜYÜKŞEHİRDE ADAY ÇIKARILMAYACAK”

HÜDA PAR İl Başkanlığı binasında gerçekleşen basın açıklamasına İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Av. Cihat Altun, Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık, Gercüş İlçe Başkanı Mehmet Sait Başaran, Sason İlçe Başkanı İsmail Ergin ve Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Özdemir katıldı. Türkiye genelinde kendi parti logo ve adaylarıyla seçime gireceklerini belirten Başkan Şahin, “Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkanlıklarında Cumhur İttifakı adaylarını destekleyeceğiz. Onun dışında ülke genelinde, bütün seçim bölgelerinde inşallah dediğimiz gibi parti logomuzla, kendi adaylarımızla seçime gireceğiz. Batman’da, gerek il belediyesi, gerekse ilçe belediyeleri olmak üzere belediye başkan adaylarımızı, il genel meclis adaylarımızı ve belediye meclis adaylarımızı çıkartmak suretiyle seçimlere gireceğiz” dedi.

“HALKIMIZIN OYLARINA TALİBİZ”

Batman halkına seslenen Başkan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü. “Bu seçimde özellikle halkımıza şu çağrıda bulunuyoruz. Halkımızın artık HÜDA PAR belediyeciliği ile, HÜDA PAR belediyecilik anlayışıyla tanışması lazım. Zira 14 Mayıs seçimlerinden sonra parlamentoya gönderdiğimiz vekillerimizin performansını artık bütün Türkiye seçmeni, bütün Türkiye halkları gördü. Batman’da da teşkilatlarımızın meselelere olan, sorunlara olan duyarlılığını aşağı yukarı herkes biliyor. Bugünden itibaren artık sokak sokak, mahalle mahalle, ev ev, halkımızın kapısını çalacağız ve desteklerini isteyeceğiz. Biz ve bütün kadrolarımız zaten seçim çalışmasına hazırız. Bir seferberlik mantığıyla,  Allah’ın izniyle halkımızın oylarına talip olacağız. Halkımız belediyeleri, bu hizmet mevkilerini bize teslim ederlerse, bize emanet ederlerse kazançlı olan, halkımız olur.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.