Şemsiye fiyatları arttı

Artan maliyetlerle birlikte hemen hemen her kalemde baş gösteren yüksek fiyatlar şemsiyeleri de olumsuz etkilerken, bir adet çocuk şemsiyesi 120 TL oldu.

Şemsiye fiyatları arttı
Yayınlama: 25.01.2024 12:43:35
Düzenleme: 25.01.2024 13:15
94
A+
A-

Yaşanan ekonomik dalgalanmalar ürün fiyatlarını yükseltmeye devam ediyor. Batman’da yağmurdan korunmak amacıyla tezgahlarda ve mağazalarda teşhir edilen şemsiyeler de zamlardan nasibini aldı. Batman’da çarşı merkezinde satışa sunulan bastonlu şemsiyeler 150 TL, kısa tip şemsiyeler 180 TL’den satışa sunulurken çocuklar için tasarlanan şemsiyeler ise 120 TL’den satışa sunuldu.

Önceki yıllara oranla fiyatların katlanarak yükseldiği şemsiyeleri vatandaşlar pahalı buluyor. Şemsiyeciler artan fiyatlara rağmen nispeten daha uygun fiyatlarla vatandaşlara ürün satışı yaptıklarını belirterek, “Artan maliyetler nedeniyle her şey de doğal olarak zamlandı. Bu fiyatı yükselen ürünler arasında şemsiyelerin yanı sıra atkı, bere, iç çamaşırı ve eldiven gibi diğer bir çok ürün var. Biz de mecburen bu fiyatlardan satış yapmak zorunda kalıyoruz. Ama vatandaşa hizmet olsun diye ürün fiyatlarımızı aşağıya çekerek satış imkanları sunuyoruz” dedi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.