“Siyaset sabır gerektiren bir alan”

Basın turu kapsamında Batman Medya’yı ziyaret eden DEVA Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz, partisinde yaşanan istifalarla ilgili soruları cevaplandırdı. Yılmaz, siyasetin sabır gerektiren bir alan olduğunu kaydetti.

“Siyaset sabır gerektiren bir alan”
Yayınlama: 18.01.2024 13:57:01
106
A+
A-

“BOŞLUĞU İLLAKİ BİRİLERİ DOLDURUR”

Deva Partisi il teşkilatı, basın turu kapsamında Batman Medya’yı ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda DEVA Partisi’nde yaşanan istifalara değinen DEVA Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz, “Siyaset uzun soluklu ve sabır gerektiren bir alandır. Batman’da partimizden istifa eden arkadaşlarımızın da partimize birçok güzel emekleri olmuştur. Siyasi partilerde bazen geçişler olabiliyor, bu normaldir. Oluşan boşluğu illaki birileri doldurur. Şu anda istifa eden arkadaşlarımızın üyelikleri devam ediyor. Biz önceki seçimde kendi logomuzla girmek istiyorduk ama biz CHP ittifak çatısı altına girince birçok teşkilatlarımızda kırılmalar oldu. O günün şartları onu gerektiriyordu ve böyle bir karar almışlardı. Cumhur İttifakı da seçime 4-5 parti ittifakıyla girdiler. Haliyle böyle olunca küsen bazı teşkilatlarımız olmuştur. Ama yerlerine ivedilikle yeni oluşumlar oldu” dedi.

“SAHADA PARTİMİZİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Zamlarla, kemer sıkmayla ekonominin düzelmeyeceğini belirten Başkan Yılmaz, “Muhakkak üretime dayalı politikalar geliştirilmelidir. Bakıyoruz hükümet ayda bir ekonomik paket açıklıyor ama esnafla veya bununla alakalı insanlarla ilgili hiçbir şey yok. Sadece söylemle bir siyaset yürütülüyor ki, maalesef hepimiz buna tanığız. Biz DEVA Partisi olarak, genel başkanımızın hem ekonomideki tecrübesi hem de devlet aklı açısından, kısa sürede olsa ülke yönetiminde yer aldığı için onun tecrübesine ve kadrosuna güveniyoruz. Biz her zaman söylüyoruz, sahada hep var olacağız ve partimizi anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 “YAKIN ZAMANDA KONGRELERİMİZİ YAPACAĞIZ”

DEVA Partisinin kuruluşundan beri partinin yöneticiliğini yaptığını belirten DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş, “2020 yılından beri yönetim kurulu üyesiyim, teşkilat işlerinden sorumluydum. O istifalardan sonra oluşan boşluk nedeniyle genel merkezin ve il başkanımızın tensibiyle görevlendirildim. Teşkilat olarak mutfaktan geldiğimizden dolayı her şeye hakimiz. Bütün mahalle temsilcileri olsun, köy temsilcilerimiz olsun, hepsi yerli yerinde ve inşallah zaten hakim olduğumuz bir şeyi yönetmeye kalkışacağız. Yeni ekibimizle inşallah en yakın zamanda kongremizi yapacağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Ertan Bacanak dedi ki:

    Deva ve türevi minik siyasi partiler hak etmedikleri vekillikler aldılar ..

    Emin Ekmen CHP den Mersin MV oldu .. ilke yok yeter ki vekil olayım ülküsü var .. siyasilerin entrikalarını insanlar görüyor .. kimse itibar etmiyor bundan böyle