“Siyasi iktidar sandıkta boğulacak”

Saadet Partisi İl Başkanlığı, 2023 yılının son il divan toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Başkan İl Başkanlığından yapılan toplantıya SP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz, Sason İlçe Başkanı Tevfik Kahraman, Beşiri İlçe Başkanı Ebubekir Dedebek ve yönetim kurulu üyeleri ile birim başkanları katıldı.

“Siyasi iktidar sandıkta boğulacak”
Yayınlama: 01.01.2024 16:26:47
82
A+
A-

SP Genel merkez temsilcisi ve Batman il sorumlusu Mehmet Fırat’ın katıldığı toplantıda seçim çalışmalarına start verildi. 22 yıldır ülkeyi idare eden siyasi iktidarın Türkiye’yi mafya ve çetelerin, karanlık örgütlerin cenneti haline getirdiğini kaydeden Fırat, “Gün geçmiyor ki onlarca çete ve mafya liderlerine baskınlar yapıldığına dair haberler geçmesin. İşçi, memur, emekli, esnaf sefilleri oynarken, mutlu bir azınlık sefahat içinde yaşayarak bu devletin kasasından 3-5 maaş alarak fakir fukaranın hakkını gasp ediyor. Asgari ücreti 17.002 TL yaparak övünen iktidar, enflasyonun yapılan piyasa zamları ile yarısını şimdiden erittiğini gayet iyi bilmektedir. Bu ülkede üretimi bitirerek dışa bağımlı hale getiren siyasi iktidar, 31 Mart Mahalli seçimlerinde halkın oyları ile sandıkta boğulacaktır” dedi.

“BATININ ZULME KARŞI SESSİZ KALMASI DOĞAL”

İsrail’in üç aydır Gazze’de başlattığı soykırım ve vahşice saldırılarına ara vermeden devam ettiğini belirten Fırat, “Batı dünyasının bu büyük zulme karşı sessiz kalması doğaldır. Çünkü onlarda en az İsrail kadar zalimdirler. Ama bizi asıl üzen altmışa yakın sözde İslam ülkesinin bu vahşete sessiz kalmalarıdır. Koltuklarından ve saraylarından vazgeçemeyen bu zavallılar yarın Allah’ın huzurunda bu mazlumlara yapılan zulme rıza göstermelerinin hesabını veremeyecekler. Terörist İsrail’i kınayarak halkın gazını alanlar, el altından İsrail limanlarına gemilerle gönderdikleri gıda maddelerinin hesabını tarih soracaktır” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.