“Tecrübeye ihtiyaç var”

DEM Partisi’nden Belediye Başkan aday adayı olan ve görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanı Mehmet Demir, gazetemize yaptığı ziyarette önemli mesajlar verdi. Görevde kaldıkları 11 aylık süreçte tecrübe edindiklerini belirten Demir, oluşan devasa sorunların üstesinden gelebilmek için tecrübeye ihtiyaç olduğunu kaydetti.

“Tecrübeye ihtiyaç var”
Yayınlama: 07.01.2024 15:44:35
168
A+
A-

“SORUNLAR DEVASA”

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediye eş Başkanı Mehmet Demir, yerel basın turu kapsamında Batman Medya’da konuk oldu. Kayyumun birçok büyük çaplı gayrimenkulleri satmak girişimlerini engellediklerini belirten Demir, “Gayrimenkul satışlarını gerek oluşturduğumuz kamuoyuyla, gerek İdari Mahkemesine başvurup engelledik. Şu an devasa sorunlar var ve bu sorunların üstesinden gelebilmek için hakikaten bir tecrübeye ihtiyaç var. Az-çok da burada bir tecrübe edindik. 11 Ay işbaşında kaldık, 11 ay gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. İşi müdürlere, personellere havale etmeden kendimiz takip ettik. Kayyum geldikten sonra da, yaptıkları her şeyi takip ettik, üzerlerine gittik. Bir tecrübe edindik. Çünkü Batman’ın bir saniye bile boş geçirebilecek bir lüksü yoktur. Sorunlar devasadır, çözülmesi gerekir. Önümüzdeki süreçte yarım kalan projelerimizi devam ettirmek istiyoruz. Yeni projelerle tekrar halkımıza hizmet etmeye devam etmeyi arzuluyoruz” dedi.

“DELEGELERİMİZ DOĞRU TERCİHİ YAPACAKTIR”

35 aday adayının yarışacağı DEM Partisi’nde gerçekleşecek olan ön seçimi değerlendiren Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Demir, Batman için hayalleri olduğunu ve partisinin delegelerinin doğru tercihler yapacağına inandığını dile getirdi. Yapılacak ön seçimde hedefinin birinci turda seçimi kazanmak olduğunu dile getiren Demir, “Bu seçime kesinlikle bir müdahale olmayacak ve delegasyon tarafından seçilen aday kim ise o olacak. Tabii ki doğal olarak bizim dileğimiz tekrar göreve gelmektir. Bütün belediyelerimiz arasında en fazla kayyumu takip eden, mahkemelere götüren, birçok yanlış icraatını iptal ettiren bir insanım. Tabanımız beni yeterli görmemesi taktirde o zaman kendimi gözden geçirmem lazım. Ben nerede hata yaptım, neden olmadı, neden başka bir arkadaş oldu, diye kusuru başkasında görmekten ziyade kendimde göreceğim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.