“Türkiye ve Avrupa’ya açılmak istiyoruz”

Kozluk Halk Eğitim Merkezi El sanatları Öğretmeni Yasemin Yıldız, yeni açmış oldukları Hazo Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi olarak kooperatiflerini daha fazla tanıtmak için çaba sarf ettiklerini ve üretim konusunda önemli çalışmalara imza attıklarını kaydetti.

“Türkiye ve Avrupa’ya açılmak istiyoruz”
Yayınlama: 08.01.2024 12:40:00
Düzenleme: 08.01.2024 12:41
65
A+
A-

Kendilerini tanıtmak ve dış pazarlara açılmayı hedeflediklerini belirten Yıldız, “Bütün el sanatları, gıda, lamla ve salçamız vs. birçok ürünümüz var. Kooperatifimizi yeni açmış bulunmaktayız. Kendimizi tanıtmak, bir yerlere ulaşmak istiyoruz. Bizim amacımız üretim ve pazar oluşturmak. Türkiye ve Avrupa’ya açılmak gibi bir hedefimiz var. İnşallah üretim alanımızı oluşturursak, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’ya açılacağız” dedi.

“KOZLUK İLÇEMİZDE SATIŞ OFİSİMİZ VAR”

Şuan Kozluk’ta satış ofislerinin mevcut olduğunu kaydeden Yıldız, “Ofisimizde perakende satış yapıyoruz. Kooperatifimiz bünyesinde gerçekten el emeği göz nuru sanatsal ürünlerimizin yanı sıra gıdadan tutun birçok şeye kadar ürünlerimiz var. Bunların içinde nane, tarhana da var. Üretimimizi arttırırsak inşallah daha geniş pazar alanlarına yöneleceğiz” şeklinde görüş belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.