“Yatırımcının yolunu açmalıyız”

Yatırımcıların taleplerine yetişebilmek adına Batman’da OSB’lerin sayısını artırmak için girişimlerde bulunduklarını anımsatan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, müteşebbislere yeni alanların açılmasıyla istihdam sayısının artacağını kaydetti.

“Yatırımcının yolunu açmalıyız”
Yayınlama: 03.01.2024 16:01:19
136
A+
A-

Yeni Organize Sanayi Bölgeler (OSB) kurma noktasında çalışmalar başlattıklarını ve böylelikle işsizliğe de neşter vuracaklarını belirten Nasıroğlu, “Batman’da gençlerimizin iş bulamama gibi bir derdi olmayacak. Tersine Batman’ı dışarıdan iş gücü ihraç eden bir kent haline getireceğiz” dedi.

“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Çocukları ve gençleri önemsediklerini ve onlara yönelik bir dizi projeler hazırladıklarını kaydeden Nasıroğlu, “Çocuklarımız ve gençlerimiz şehrimizin en büyük gücüdür. Onlara yatırım yaparsak ileride Batman bölgenin parlayan yıldızı olur. Bizler çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Çocuklarımız için fedakarlık yapıp geleceğe emin adımlarla yürümemiz lazım. Her toplum, geleceğini emanet edeceği nesilleri milli ve manevi değerlerine bağlı imanlı, ihlaslı, donanımlı, bilgili ve akıllı bireyler yetiştirmeyi hedef edinmek zorundadır. Kendine güveni ve inancı olan,  vicdanlı bir nesil yetiştirebilirsek hedeflerimize de ulaşırız. İstikbalden de o derece emin oluruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.