Yeni yılda durgunluğa çare olmadı

Batman’da son günlerde anormal bir durgunluk yaşandığını kaydeden esnaflar, yeni yılla beraber işlerinin de açılması temennisinde bulundular. Çiğköfte sezonunun kış mevsimi olmasına rağmen çiğköfteciler yaşanan durgunluğa anlam veremediklerini belirtti.

Yeni yılda durgunluğa çare olmadı
Yayınlama: 01.01.2024 16:05:42
85
A+
A-

“TÜM SEKTÖRLERDE DURGUNLUK VAR”

Batman’da Kazım Karaca Caddesi Işık Taksi karşısındaki Çiğköfteci Rıdvan Ustanın Yeri isimli mekanı işleten Rıdvan Yavuz, yaşanan durgunluğun işlerini olumsuz etkilediğini belirtti. Benzersiz lezzetteki çiğköftesi ve ayranıyla vatandaşlara hizmet veren Rıdvan Usta, “Çiğköfte mevsimi normalde kış olmasına rağmen piyasada aşırı bir durgunlukla karşı karşıyayız. Kış mevsiminde çiğköftenin esprisi şu,  ürün acı baharatlı olmasından dolayı insan vücuduna da ısı verir.  Ayrıca tadına doyum olmayan bir ürün. Normalde kış mevsiminde biz çiğköftecilerin işlerinde artma olması lazım ama belirgin bir azalma var. Bu durgunluk sadece bizim sektörde değil, tüm kulvarlara hakim durumda” dedi.

“ÇİĞKÖFTEMİZİ TATMADAN GEÇMEYİN”

Vatandaşların benzersiz bir deneyim yaşaması için meşhur çiğköfte ve ayranından muhakkak tatmaları tavsiyesinde bulunan deneyimli çiğköfte ustası Rıdvan Yavuz, “Bizler burada vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak için 24 saat açık bir şekilde çalışmaktayız. Benzersiz ve formülü bizde saklı ayranımız ve meşhur çiğköftemizi vatandaşlarımız tatmadan geçmesinler. Biz ürünlerimizin kalitesine, ustalığımıza ve değerlerimize inanıyor ve bunu işimize en iyi şekilde yansıttığımıza düşünüyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.