Yeni yılı üs bölgesinde geçirdi

Batman Valisi Ekrem Canalp, yılbaşı gecesi görev yapan kamu görevlilerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Gercüş Karakaş Jandarma üs bölgesini ziyaret eden Canalp, askerlerle birlikte 2024 yılına merhaba dedi.

Yeni yılı üs bölgesinde geçirdi
Yayınlama: 01.01.2024 17:07:25
110
A+
A-

VALİ CANALP’TEN YILBAŞI MESAİSİ

Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, İl Jandarma Komutanı J. Kıd. Albay Adem Taşkın ve eşi, İl Emniyet Müdür Vekili Serkan Serin ve eşi ile birlikte yılın son saatlerinde 14. İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığında vatani görevini yapan askerler ile akşam yemeğinde bir araya gelerek Üs Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç ve Mehmetçiğin yeni yılını kutladı.  Batman Eğitim Araştırma Hastanesini ziyaret eden Vali Canalp, nöbetçi hekim, çalışan ve hastaların yeni yılını kutlayarak, 2024 yılının sağlık ve esenlik içinde geçmesi temennisinde bulundu. Vali Canalp, Şehit Hasan Gül Polis Merkezini ziyaret ederek, Emniyet Teşkilatının yeni yıllarını kutladı. 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret eden Vali Canalp, görev başındaki personelin yeni yılını kutlayarak 2024 yılının sağlık ve esenlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN YENİ YILINI KUTLADI

Gercüş’ün Karakaş Jandarma üs bölgesini ziyaret eden Vali Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç ve eşi, İl Jandarma Komutanı J. Kıd. Albay Adem Taşkın ve eşi, İl Emniyet Müdürü Serkan Serin ve eşi, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın ile birlikte görev yapan güvenlik güçlerinin yeni yılını tebrik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.