“7/24 hizmete hazır ve ulaşılabilir bir muhtar olacağım”

Gazetemizi ziyaret eden Pınarbaşı Mahallesi muhtar adayı Erkan Kağba, 7-24 hizmete hazır ve ulaşılabilir bir muhtara olacağını belirtti.

“7/24 hizmete hazır ve ulaşılabilir bir muhtar olacağım”
Yayınlama: 06.02.2024 15:11:40
91
A+
A-

Vizyoner kimliği ve projeleri ile gündem olan muhtar adayı Kağba, “ Mahallemizde ikamet eden tüm sakinlerimize ekonomik katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için tüm donanım ve doneleri ile zemini oluşturup muhtarlık vazifemize başladıktan sonra bütün projelerimi hayata geçirmek için kurumlar arası iletişim İle tüm sorunlara çözüm oluşturmak İçin 7-24 hizmete hazır ulaşılabilir bir Muhtar olacağım.  Yerinde sorun yerinde çözüm metoduyla muhtarlık ofisimi tam bir çözüm ofisine dönüştürerek mahalle sakinlerine 7/24 hizmete hazır ve ferdi ihtiyaçlarına katkı sağlayacak ekonomik sosyolojik ve aile yapısına uygun çalışmalar sergileyeceğim” dedi.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Muhtar seçildiği taktirde hayata geçireceği projeler hakkında kamuoyunu bilgilendiren Kağba, “ Okul döneminde tüm öğrencilerimize her ay 25 bin adet fotokopi imkanı ücretsiz olarak sağlanacaktır. Öğrencilerimize 50 adet satranç takımı hediye edecektir. Her ay okul dışarıda etkinlikleri düzenlenecektir. Her yıl ihtiyaç sahibi ailelere ramazan ve kurban bayramlarında gıda yardım kolisi verilecektir. Camilerimizin her ay temizlik ürünleri ihtiyacı karşılanacaktır. Baş tacı kadınlarımıza evden ek iş imkanı sağlayacağız.  E-ticaret siteleri üzerinden satış yapabilmeleri için ücretsiz eğitim kurulum ve satış danışmanlığı desteği sağlayacağız. Engelsiz bir yaşam için erişilebilir ve engelli dostu bir mahalle olacağız.  Sıfır Atık ve çevre dostu bir mahallemiz olması için tüm atıklarımıza ayrı ayrı çöp kutuları temin edeceğiz. Yetersiz Aydınlatma alanlarının ve sokakların yenilenmesi ve iyileştirilmesi ile ilgili bütün Girişimleri sağlayıp yeni aydınlatmalara kavuşturacağız. Her ay mahallemizin değerli sakinleri ile toplantılar düzenleyip mahallemizde oluşan sorun ve problemlerle ilgili çözüm oluşturmak için fikir alışverişinde bulunacağız. Çocuklarımız ve ailelerimiz için eğlenebilecekleri rahat nefes alabilecekleri soluklanabilecekleri nezih temiz estetik park alanları yapmak için kolları sıvayacağız. Sözümüz söz ihtiyaçlarınız bizim için önceliktir. Birlikte Başaracağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.