“Batman’da istihdam rekoru kırılacak”

Sason ilçesinde AK Parti seçim lokalinin açılışında konuşan milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Türkiye tarihinde en hızlı şekilde yatırım programına alınan ve kısa sürede tamamlanacak olan OSB’lerle Batman’da istihdam rekoru kırılacak” dedi.

“Batman’da istihdam rekoru kırılacak”
Yayınlama: 25.02.2024 15:27:10
170
A+
A-

“KİMSEYİ ALDATMADIK”

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, vatandaşlar tarafından coşkulu bir kalabalık ile karşılanarak seçim lokali açılışında bulundular. Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, kendilerini büyük bir heyecan ve teveccüh ile karşılayan vatandaşlara teşekkür etti. Millet ve memleket için, Sason için durmadan, gayret ve samimiyetle çalıştıklarını belirten Nasıroğlu, “Biz insanlarımızı seviyoruz. İnsanları kandırmaca üzerine bir siyaset gütmedik ve kimseyi aldatmadık. Olmayacak ve gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatlerde bulunmadık. Yapabileceklerimizi vaat ediyoruz ve vaatlerimizi de yerine getiriyoruz” diye konuştu.

BÜYÜK FİRMALAR DAVET EDİLECEK…

Türkiye tarihinde en hızlı şekilde yatırım programına alınan ve kısa sürede tamamlanacak olan OSB’lerle Batman’da istihdam rekorunun kırılacağının altını çizen Nasıroğlu, Samanyolu Tekstil kent ve Oymataşı Gıda İhtisas OSB’leri yatırım programına alarak seçim vaatlerini yerine getirdiklerini sözlerine ekledi. 2 milyar 611 milyon 120 bin TL yatırım projesi desteği ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca 2024 yılı yatırım programına alınan OSB’lerin inşaatına başlayacaklarını ve büyük firmaları davet edeceklerini ifade eden Nasıroğlu, istihdam rekoru kıracaklarını da sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.