“Gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz”

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Batman’da gençlerle bir araya gelerek söyleşi programına katıldı.

“Gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz”
Yayınlama: 01.02.2024 17:02:15
69
A+
A-

Gençlerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Eminoğlu,  Bakanlık olarak Batman’da gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

“BATMAN’DA ÇOK İYİ SPORCULAR YETİŞİYOR”

Batman Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü konferans salonunda Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen ‘Gençlerle Biz Bize Söyleşi’ programında gençlere hitap eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, “Sürekli bu bölgede gençlerimizle birlikteyiz. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak her daim gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Batman’da çok iyi sporcular yetişiyor. Gençlerimiz için elimizden gelenin daha da fazlasını yapacağız. Bu anlamda projelerimiz var. Spor salonları, sentetik sahalar, halı sahalar, ilçe ve beldelerde bunların da gelişmesi için yine elimizden geleni yapacağız. Sadece Batman’da değil, 81 ilimizin tamamında 10 binin üzerinde tesislerimizde dil, din, ırk fark etmeksizin her bir gencimizin bu tesislerde kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Sporda, sanatta, eğitimde, kültür de ve birçok alanda gençlerimiz yetişsin ve kendilerine katma değer sağlasınlar diye çabalıyoruz. Bunun için Batman’da altyapı hazır, tesislerimiz hazır ve sporu tabana yayıyoruz” dedi.

“KENDİNİZİ GELİŞTİRİN”

Durmadan çalışmalara devam edeceklerini belirten Eminoğlu, “Bütün gençlerimize tavsiyemiz, tabiri caizse Gençlik Merkezlerimizi, spor merkezlerini tepe tepe kullanın ve kendinizi geliştirin. En büyük yatırım kendimize yaptığımız yatırımdır. Biz kendimizi yetiştirdiğimiz zaman etrafımızı da aynı şekilde güzelleştiririz. Kendini yetiştiren, dil bilen, kendini sporda, sanatta geliştiren bir gençlik olursa bütün dünyaya rol model bir gençliğe sahip oluruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.