“Gönülden çalışacağız”

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimleri için Batman Sağlık mahallesinden muhtar adayı olan Öznur Şen, “Kapı kapı dolaşıp mahalle sakinlerinin sıkıntı ve taleplerini dinleyip notlar alıyorum” dedi.

“Gönülden çalışacağız”
Yayınlama: 29.02.2024 12:33:19
119
A+
A-

“MAHALLEMİZ GERİ KALMIŞ”

Sağlık Mahallesi’nde 14 yıldır ikamet ettiğini kaydeden kadın muhtar adayı Şen, “Sağlık mahallemiz Batman’da ilk oluşan mahallelerden biri ama en geri kalan da yine Sağlık mahallesi. Ben yol, alt yapı ve aydınlatma gibi konulardan bahsetmek istemiyorum, çünkü bunu zaten belediye yapıyor. Kadınlarımızın kendi ürettikleri ürünleri pazarlayabilecekleri bir alan oluşturacağız. Yalnız hasta yaşlılarımızı tespit edip, Sosyal Yardımlaşma ile birlikte bakım ve ihtiyaçlarını gidereceğiz. Gönülden çalışacağız, gönülleri alacağız” dedi.

“HER SOKAĞIN BİR SÖZCÜSÜ OLACAK”

Her sokağın bir sözcüsünün olacağını sözlerine ekleyen muhtar adayı Şen, “Her ay sokak toplantısı yapacağız. Böylece Sağlık mahallesinin her köşesindeki insanları tanıyacak, sorunlarını birebir dinleyebilme imkanına kavuşacağız. Beni sadece seçimden seçime değil, her zaman görebilecekler.  Elimden geldiğince onlarla iç içe olacağım. Zaten şimdiden kapı kapı dolaşıp mahallenin sorunlarını ve mahalle sakinlerinin sıkıntı ve taleplerini dinleyip, çeşitli notlar alıyorum. Benim için önemli olan, ne yapacağım değil,  insanların benden ne istediğidir” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.