İndirimi duyan koştu!

Şah-Mar’ın Siirt Çevre yolundaki 10. şubesinin açılışında indirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatinde gelerek sıraya girdi.

İndirimi duyan koştu!
Yayınlama: 04.02.2024 17:21:07
696
A+
A-

Açılış töreninin ardından ürünleri almak isteyen müşteriler, adeta izdiham oluşturdu.

ŞAH-MAR’DA AÇILIŞ İZDİHAMI

Binlerce kişinin katıldığı açılışta adeta izdiham yaşandı. Şah-Mar marketler zinciri, çevre yolundaki şubesinin açılışına özel indirim yapacağını duyurdu. İndirimi duyan ve indirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar, açılıştan saatler önce market önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kepenklerin açılmasıyla kapının önünde kuyruk oluşturanlar içeri girmeye çalışınca izdiham yaşandı. Dışarıda bekleyen vatandaşlar, içeri girmekte zorlanırken, indirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar alışveriş arabası almak için adeta yarıştı. Market içinde ise adım atacak yer kalmadı.

“HER MAHALLEYE BİR ŞAH-MAR”

Her mahalleye bir Şah-Mar sözünü ilke edindiklerini belirten Şah-Mar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşkıran, “Global ölçekte yeni bir iş yaratma yetisine, dijital tabanlı ve inovatif ekonomik modele sahip bir kurum olma gururunu yaşıyoruz. Halkımıza daha konforlu daha güvenilir bir alışveriş sağlamak adına her mahalleye bir Şah-Mar sözünü ilke edindik. Bu ilke doğrultusunda 10. şubemizi açtık. İşin özü, nitelikli üretimi artırmak, konforlu ve güvenilir alışverişi sağlamak ve şirketimizin global vizyonunu yükseltmek için fevkalade bir emek harcıyoruz.  Merkez mağazamızın açılışına gelip bizi mutlu kılan iştirakçilerimize, kurum-kuruluş yöneticilerine, yerel basınımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.