“Mahallemizi örnek semt yapacağız”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Kısmet mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Abdurrahman Baysar, “Kısmet mahallesi örnek bir semt statüsüne kavuşacak” dedi.

“Mahallemizi örnek semt yapacağız”
Yayınlama: 04.02.2024 14:12:35
Düzenleme: 04.02.2024 14:46
56
A+
A-

“SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

Kısmet mahallesinin sorunlarını yakinen bildiklerini ve halkın teveccühüyle görev verildiğinde tüm sorunların çözüme kavuşacağını kaydeden Baysar, “Mahallemizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Bunun için de halkla iç içe olup dertleriyle dertleneceğiz. Omuz omuza verip,  birlikte hareket ederek mahallemize hizmet edeceğiz. Kısmet mahallesi örnek semt statüsüne kavuşacak. Sorunları tek tek tespit edip Allah’ın izniyle hep birlikte çözüme kavuşturacağız” dedi.

“YOKSUL AİLELER TESPİT EDİLECEK”

Yoksul ailelerin tespit edilip ihtiyaçlarının karşılanacağını kaydeden muhtar adayı Baysar, “Bu kardeşlerimize maddi ve manevi imkanlar sağlamak için gerek kurumlar ve gerekse hayırseverlerimiz arasında köprü vazifesi görerek sıkıntılarını giderme noktasında elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Kapımız kapalı değil, 24 saat açık kalacak. Mutlu, huzurlu ve sorunsuz bir Kısmet mahallesi için tüm kıymetli mahalle sakinlerimin oylarına talibim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.