Petrol City, iddialara yanıt verdi

Petrol City AVM yönetimi basında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı.

Petrol City, iddialara yanıt verdi
Yayınlama: 23.02.2024 13:56:37
807
A+
A-

Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu basın toplantısında iddialara cevap verdi.

Kentin en büyük yatırımlarından biri olan Petrol City alışveriş merkezinin 30’dan fazla yeni markanın yatırım yapması sonucu 100’e yakın yatırımcının ortaklığıyla 1000’den fazla kişiye istihdam alanı yaratıldığı belirtildi.
PBasın toplantısında konuşan Petrol City AVM yönetim kurulu başkanı Aydın Keleş, hissedarlara hiçbir şekilde hesap verilmediği, gelir giderin hak sahipleriyle paylaşılmadığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Yapılan açıklamada, ”Petrol Cıty Avm A.Ş. ortaklarından oldukça küçük bir kısmının kaostan menfaat temin etme adına yaptığı bir çok eylemin sonucunda asılsız yayınlar yapılmıştır. Kamuoyunca açılacağına dair tek bir umudun olmadığı, çekleri yazılan, bankalar nezdinde itibari olmayan bir enkaz şirketinden bugün kâra geçilen iş dünyasında saygın bir yere sahip bir şirket haline, mevcut yönetim kurulunun özveri ve çabası ile gelinmiştir. Bu durum kamuoyu ve iş dünyasının kabul ettiği olgudur. Petrol City Avm Batman ilinin cazibe merkezi haline gelmiş olması hasebiyle birçok ulusal firmanın çalışmak istediği bir iştirak haline gelmiştir. Bulunduğumuz pazarda, toplumun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz; bünyemizde mağazalarını işleten yerel, ulusal ve uluslararası iş ortakları ile doğrudan çalışıyor, binlerce vatandaşı istihdam ediyor, binlerce müşteriye hizmet veriyor, mahalleler ve şehirlerin desteklenmesi yoluyla birçok kişiye olumlu etki ediyoruz. Petrol City A.Ş.ailesi olarak dün nerede isek bugün de aynı yerdeyiz. İşimize odaklanmış Batman ve halkına istihdam ve katma değer üretmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.