“Peygamberimizin hayatını öğrendik”

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen umre ve pek çok ödüllü Siyer Yarışması’na katılan Batmanlılar, yarışma sayesinde Peygamber Efendimizin hayatını öğrendiklerini söyledi.

“Peygamberimizin hayatını öğrendik”
Yayınlama: 12.02.2024 12:05:43
44
A+
A-

Türkiye genelinde “O’nu Oku, O’nu Yaşa” temasıyla düzenlenen ve Batman’da yoğun bir katılımla gerçekleşen ödüllü Siyer Yarışması’na katılanlar ve aileleri, yarışma sonrası duygularını paylaştı. Kaybedeni olmayan Siyer Yarışması’nın ödüllerin yanında kendileri için çok faydalı olduğunu belirten Batmanlılar, yarışma vesilesiyle Peygamber Efendimizin (Salallahu Aleyhi Vesselem) hayatını öğrendiklerini söyledi.

“YARIŞMALARIN YAPILMASINDAN MEMNUNUZ”

Siyer yarışmasına katılan 53 yaşındaki Abdülcelil Kaya, “Sınav çok iyi geçti. Peygamber Efendimiz tüm dünyaya örnekti. Bundan dolayı kendimiz ve çocuklarımızla O’nun hayatını okumalıyız. Yoksa kötü yollara saparız. Bu tür sınavların yapılmasından çok memnunuz. Çalışanlara sorular kolay, çalışmayanlara zor geldi. Çalışan ile çalışmayan bir olamaz. İşim yoğun olduğundan dolayı Siyer Yarışması kitabını bir, iki defa ancak okuyabildim. Herkesin bu tür yarışmalara katılmasını tavsiye ediyorum. Çünkü bu şekilde bilgilerimizi yeniliyoruz.” dedi.

“GÜZEL BİR YARIŞMAYDI”

Yarışmayı düzenleyen Peygamber Sevdalıları Vakfına teşekkür eden Hevent Hacı, “Siyer Yarışmasına girdim ve çok heyecanlıyım. Güzel bir yarışmaydı. Önemli olan ödül değil, bu kitabı okumaktı. Önemli olan okuduklarımızı hayatımıza aktarabilmemizdir. Bunda katkısı olan hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Peygamberimizin hayatını anlatan kitabı iki defa okudum. İnşallah hayatıma da aktaracağım” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.