Salavat seferberliği

Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkanı Molla Beşir Şimşek, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da “Her Güne Binler Salâvat” sloganıyla salavat seferberliğini başlattıklarını belirterek, tüm herkesi bu seferberliğe katılmaya davet etti.

Salavat seferberliği
Yayınlama: 28.02.2024 12:53:27
62
A+
A-

Mart ve Nisan aylarında salavat-ı şeriflere ağırlık vermekle beraber salavat seferberliğinin dillerinin döndüğü kadar tüm hayatları boyunca devam edeceğini ifade eden Şimşek, tüm herkesi salavat çekmeye davet ettiklerini kaydetti.

“TÜM KARDEŞLERİMİZİ DAVET EDİYORUZ”

Bu kutlu yolda her yıl olduğu gibi bu yıl da “Her Güne Binler Salâvat” diyerek salavat seferberliğini başlattıklarını duyuran Şimşek, şunları söyledi:  “Mart ve Nisan aylarında salavat-ı şeriflere ağırlık vermekle beraber salavat seferberliğimiz dilimiz döndüğü kadar, kalbimiz atana kadar tüm hayatımız boyunca devam edecektir. Okunacak salavatları www.peygambersevdalilari.com sitemizi ziyaret ederek ekleyebilirsiniz. Kalplerin huzura erişmesine vesile olması temennisiyle Mart ve Nisan aylarında tüm kardeşlerimizi salavat seferberliğine davet ediyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.