Şampiyon, Kaf Kaf’ın fişini çekti: 5-1

TPAO Batman Petrolspor, İzmir deplasmanında rakibi Karşıyakaspor’u hezimete uğrattı.

Şampiyon, Kaf Kaf’ın fişini çekti: 5-1
Yayınlama: 18.02.2024 13:11:49
67
A+
A-

Şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Karşıyakaspor’u adeta fişini çeken Petrol’ün golleri Muharrem, Tunç, Halil, Yakup ve Mustafa İnan’dan geldi.

TPAO Batman Petrolspor, zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçta ligin iddialı ekiplerinden Karşıyaka’yı deplasmanda dağıttı. Batman’ın yanı sıra Ege bölgesindeki Batmanlıların de destek verdiği Kırmızı-Beyazlılar, rakibine hezimet yaşattı. Yaklaşık 7 bin Karşıyaka taraftarının da izlediği maçta konuk ekip Petrolspor, maça istekli başladı. Maçın 37. dakikasında Muharrem Öner’in yaklaşık 30 metreden attığı gol ile Petrolspor 1-0 öne geçti. İlk yarıda başla gol çıkmayınca Petrolspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

KAF KAF, BOZGUNA UĞRADI…

Maçın ikinci yarısına ev sahibi Karşıyakaspor etkili başladı. Maçın 59. dakikasında Enes Nalbantoğlu’nun attığı gol ile skoru 1-1’e getirdi. Golün şokunu çabuk ezerinden atan Petrolspor, dakika 68’de Tunç Murat Behram’ın attığı gol ile 2-1 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Petrolspor, maçın 78. dakikasında Halil Yılmaz’ın attığı gol ile skoru 3-1’e getirdi. Gol bulma yolunda zorluk çekmeyen Petrolspor da bu kez sahneye Yakup Alkan çıktı ve dakika 81’de durumu 4-1’e getirdi. Maçın son dakikalarına kadar ataklarını sürdüren Petrolspor, Mustafa İnan’ın attığı gol ile Petrolspor sahadan 5-1 galip ayrıldı. Petrolspor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Anadolu Üniversite ile karşılaşacak.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.