Şampiyona sponsor oldular

Batman’ı ulusal ve uluslararası müsabakalarda en iyi bir şekilde temsil eden kick boks sporcusu İslam Ücan’a, Çömçe Et Lokantası ile BB Reklam Ajansı sponsor oldu.

Şampiyona sponsor oldular
Yayınlama: 04.02.2024 13:11:50
94
A+
A-

BB Reklam Ajansında yapılan sponsorluk sözleşmesinde Çömçe Et Lokantasının yöneticilerinden Nurullah Batar, Batmanlı kick boks sporcusu İslam Ücan, Amedspor boks antrenörleri Ali Türkan, Ali Rıza Ayşin ve İslam Ücan’ın ağabeyi Serdar Üçan hazır bulundu.

“GENÇLERE ÖNCÜLÜK EDECEĞİZ”

Batman’ın değerlerinin artık sahipsiz kalmayacağının belirten Çömçe Et Lokantası ile BB Reklamın yöneticilerinden Nurullah Batar, İslam Ücan’ın Batmanlı gençler için bir ekol olacağını ifade etti. Batar, “Neden Batman’ın bağrından çıkan İslam Ücan bir Gökhan Saki gibi, Agit Kabayel gibi olmasın. İslam bütün şartları fazlasıyla taşıyor. Onlardan fazlası var eksiği yok. Onun yeri sadece Türkiye değil, Avrupa ve Dünya’nın üst düzey profesyonel müsabakalarıdır. Bütün başarılı sporcularımıza bir kurumsal firmamız sahip çıkarsa, başarılamayacak hiçbir şey olmaz. İslam Batmanlı gençlere örnek olmak istiyor. Ücretsiz bütün gençlere öncülük edeceğiz ” diye konuştu.

“HEDEFİ OLMAYAN SPORCU KANATSIZ KUŞ GİBİDİR”

‘En büyük hedefim Dünya Şampiyonu olmaktır’ diyen Batmanlı sporcu İslam Ücan, hedefi olmayan bir sporcunun kanatsız bir kuş gibi olduğunu söyledi. Ücan; “Herkes bu sporu dövüş olarak görüyor. Dışarısı daha tehlikelidir. Çünkü dışarıda sigara içiliyor, uyuşturucu madde kullanılıyor, kötü alışkanlıklar kazanıyorlar. Ancak sporda bunlar yoktur. Spor yapan insanlar daha güvende ve başarılı olurlar. Lisede öğretmenlerimizin önerisiyle boks branşına başladım. İlk maçımda Türkiye üçüncüsü oldum. Batman’da yeni bir dönem başlatıp örnek bir sporcu kimliğimizle yeni yıldızların çıkması için elimizden geleni yapmak istiyorum” dedi. Ücan hedefinin altın kemeri Batman’a getirmek olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.