Yazar Eratilla’dan söyleşi

Batman Atatürk Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, söyleşi ve kitap imza günü etkinliği düzenledi. Eğitimci – yazar Misbah Eratilla’nın konuk olduğu etkinliğe, okul yönetici, öğretmen, öğrenci ve veliler katılım sağladı.

Yazar Eratilla’dan söyleşi
Yayınlama: 14.02.2024 12:55:40
Düzenleme: 14.02.2024 13:14
102
A+
A-

Yazarlık deneyimlerini ve daha önce çıkardığı Kırmızı Kurdele’nin Sırrı (2019), Kayıp Çocuklar (2020), Öğretmenin Selamı Var (2021), Böyle Buyurdu Babam (2022), Çamurlu Pantolon (2023) kitapları ve en son serinin 6. Kitabı Gönül Kumbarası isimli öykü kitabı hakkında katılımcılara paylaşımlarda bulunan Eratilla, “Bu kitaplarım öğrencilerin yanında öğretmenler ve velilerde tarafından da ilgiyle okunuyor. Kitaplarımda çocuğu anlamak üzerine yaşanmış hikâyeler yazdım.Kırık çocuk,kanadı kırık kuş gibidir. Nasıl ki kuşlar kanadı kırılınca uçamazlar, çocukların da kalpleri kırılınca büyüyemezler. Veli ve öğretmenlerde çocuğa nasıl davranması gerektiğini yaşanmış hikayelerle öğreniyorlar. Öğretmen ve ebeveynleri çocukları yetiştirirken buna önemle dikkat etmeliler” dedi.

Atatürk Ortaokulunda gerçekleşen imza ve söyleyiş etkinliğine okulun bitişiğindeki Atatürk İlkokulu 3/B sınıf öğretmeni Siraç Akçay ve öğrencileri de katıldılar. 3/B Sınıfı öğretmeni Siraç Akçay, “İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan bu programda değerli eğitimci – yazar Misbah Eratilla’nın görüş ve önerilerinden istifade ettiler. Organizasyonda emeği geçen Atatürk Ortaokulu idaresine, öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.