Yeniden Refah adaylarını tanıttı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Batman Belediye başkan adayı Av Tahir Zaman, ilçe ve belde belediye başkan adayları ile il meclis üyeleri ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yeniden Refah adaylarını tanıttı
Yayınlama: 15.02.2024 16:35:42
358
A+
A-

“REFAH VE HUZUR GETİRDİK”

Yeniden Refah Partisi belediye başkan adaylarının basın buluşmasına İl Başkanı Ziya Ülhak Yamaç, Batman belediye başkan adayı Avukat Tahir Zaman, Sason adayı Mesut Baz, Beşiri adayı Alpaslan Karabulut, Gercüş adayı Abdullah Yalçın, Balpınar adayı İmadeddin Ekmiş, Yücebağ adayı Abdullah Tunç, Kayapınar adayı Mehmet Zeyni Önel ve partililer katıldı.

Siyaset anlayışlarının Türkiye’ye refah ve huzur getirdiğini belirten İl Başkanı Ziya Ülhak Yamaç, “En zor zamanlarda sorumluluk üstlenen aziz kadrolarımızla birlikte Yeniden Refah için ayağa kalkmış bulunuyoruz. Milli Görüş, sadece siyasi bir hareket, sadece siyasi bir görüş değil, aynı zamanda bir yaşam felsefesi, Milli Görüşün temel taşları, ahlak, fazilet, merhamet, liyakat, feraset, hidayet, dirayet ve gayrettir” diye konuştu.

“KALICI ÇÖZÜMLER BULACAĞIZ”

Batman’ın sorunlarına kalıcı çözümler getirmeyi hedeflediklerini belirten YRP belediye başkan adayı Av. Tahir Zaman, “Belediyenin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak gençlere istihdam alanları yaratmak, israfı önleyerek vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek bizim birinci önceliğimizdir. Üretim ve halkın ihtiyaçlarını karşılayacak projeler üreterek birçok belediyeye ilham olmayı hedefliyoruz. Ayrıca sahada çalışan bir ekip oluşturarak vatandaşın problemlerini ve ihtiyaçlarını anında öğrenmeyi ve bu sorunlara karşı anında çözüm yolu bulmayı hedefliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.