Anaokulu bahçesinde çam fidanı diktiler

Orman Haftası kapsamında yeni açılan Selahaddin Eyyubi Anaokulu bahçesinde Cumhuriyetin 100. Yılına İthafen 100 fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Anaokulu bahçesinde çam fidanı diktiler
Yayınlama: 31.03.2024 14:11:25
57
A+
A-

Selahaddin Eyyübi Anaokulu bahçesinde gerçekleşen Orman Haftası fidanı dikme törenine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Denetimli Serbestlik Müdürü Nuh Yılmaz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beşir Tileği, Şube Müdürü Mehmet Şirin Temiz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Konuşmasında okul öncesi eğitime verdikleri önemi ve bu alandaki çalışmaları anlatan Müdür Kurtaran, “Eğitim sistemimizin en önemli basamaklarından biri olan okul öncesi eğitime, eğitimcilerimiz ve velilerimizle birlikte büyük önem veriyoruz. Bu dönemde çocuklarımız, sosyal, duygusal, bilişsel ve fiziksel gelişimlerinin temellerini atarken, doğaya ve çevreye sevgi, saygı gibi değerler de kazanıyorlar. Bu nedenle, bu kritik dönemde çocuklarımızın en iyi şekilde desteklenmesi ve kaliteli bir eğitim alması bizim için büyük önem taşıyor” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından orman haftası ağaç dikme töreni Selahaddin Eyyubi Anaokulu minik öğrencileri tarafından okunan orman şarkısı ve ardından Mehmet Emin Şimşek İlkokulu öğrencilerinin pandomin gösterisi ile devam etti. Öğrencilerin gösterilerinin ardandan program Batman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman haftası etkinlikleri kapsamında temin edilen 100 çam fidanı Cumhuriyetin 100. Yılına İthafen Selahaddin Eyyubi Anaokulu bahçesinde toprağa dikilmesiyle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.