Baklavada dev kampanya başlattılar

Batman Bahçelievler mahallesi Dörtyol kavşağında, merkez şube olarak hizmet veren Can Baklava firmasının Ramazan ayına özel yüzde 30’luk indirim kampanyası devam ediyor.

Baklavada dev kampanya başlattılar
Yayınlama: 28.03.2024 12:23:07
427
A+
A-

HEDEF 2 TON BAKLAVA..

Nişan, düğün, özel günler ve bayram için sipariş aldıklarını belirten firma yetkilisi İbrahim Bilik, Ramazan bayramına yönelik olarak 2 ton baklava satışı hedeflediklerini ifade etti. Ramazan ayına özel olarak başlattıkları şok kampanyadan istifade etmeleri için tüm vatandaşları tatlı almaya eden Bilik, hijyen, lezzet ve kalitenin yanı sıra müşteri memnuniyetini esas aldıklarını belirtti.

‘İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BAKLAVA’

Baklava konusunda kalite ve lezzeti bir araya getiren Can Baklava, aynı zamanda uygun fiyat seçenekleriyle de ön plana çıkarak vatandaşların rahatlıkla tatlı alabilmeleri konusunda dev imkanlar sunuyor. Nefis tatlı çeşitlerini, başlatmış oldukları avantajlı kampanya dahilinde halka sunduklarını sözlerine ekleyen deneyimli işletme sahibi İbrahim Bilik,  “İşimiz gücümüz baklava şiarıyla, geniş yelpazede onlarca çeşit baklava ürünlerimizi Batmanlılarla buluşturduğumuz için mutluyuz. Her eve tatlı girsin, herkesin ağzı tatlansın diye fiyatlarımızı çok makul seviyelere çektik. Kısacası ‘Kaliteyi ucuza alın’ diyoruz” dedi.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU’YA BAYİLİK

Doğu ve Güneydoğu bölgesine bayilik verdiklerini de hatırlatan Bilik, “Vatandaşlarımız 0546 962 72 72 ve 0537 993 21 72 telefon numaralarımız vasıtasıyla bize rahatlıkla ulaşıp sipariş verebilirler. Ayrıca Bahçelievler mahallesi Dörtyol Kavşağı Osmanoğlu Apartman altındaki merkez şubemize bizzat gelerek baklavalarımızdan dilediklerini alabilirler. Oldukça uygun fiyattaki ürünlerimizden cevizli baklavamız 95 TL, fıstıklı baklava 155 TL, cevizli sarma baklava 160 TL, tereyağlı baklava 200 TL, midye baklava 240 TL, fıstıklı şöbiyet 250 TL, fıstıklı sarma 290 TL, fıstıklı paşa sarma 290 TL ve fıstıklı kadayıfımızın fiyatı da 290 TL’dir” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.