“Balpınar seçimleri Türkiye’ye örnek olmalı”

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi Batman merkeze bağlı Balpınar beldesinde adaylar arasında dostluk bağları güçlenmeyle devam ediyor.

“Balpınar seçimleri Türkiye’ye örnek olmalı”
Yayınlama: 19.03.2024 13:24:50
109
A+
A-

Balpınar Belde Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel, kendilerine daha önce nezaket ziyareti gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı İmadeddin Ekmiş’i sevenleriyle birlikte ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi seçim lokalini ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan adayı Ahmet Güzel, “Seçim sonuçları ne olursa olsun, kazanan beldemiz olmalıdır. Seçimler demokrasinin gereğidir. Bizlerde beldemize yakışır bir seçim olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim seçim lokalimizi ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı sayın İmadeddin Ekmiş’i ziyaret ettik. Balpınar seçimleri bütün Batman ve Türkiye’ye örnek olmalıdır. Hepimizin ortak gayesi beldemizin ve halkımızın çıkarlarıdır. Beldemizin yeni yüzlere ve yönetimlere acil ihtiyacı vardır. Bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

“TEK GAYEMİZ HİZMET ETMEKTİR”

Balpınar Beldesindeki seçim yarışının heyecanlı ve demokratik kurallar çerçevesinde devam ettiğini belirten Ekmiş, “Tek gayemiz hizmet. Beldemizde Bağımsız Belediye Başkan adayı olan sayın Ahmet Güzel ve akrabalarını seçim lokalimizde misafir ettik. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kazanan halkımız ve beldemiz olmalıdır” diye konuştu. Ekmiş, Balpınar’a refah gelmesi için herkesimin tam desteğini istediklerini de sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.